Все по-голяма подкрепа за плевенчанките в конкурса "Мис Национален отбор"

Феновете на Татяна и Вероника в социалната мрежа се увеличават

Подкрепата във Фейсбук към плевенчанките в "Мис Национален отбор" става все по-осезаема и това ги превръща в основни фаворитки за някоя от титлите, които ще се разпределят на финала на престижния конкурс.

Татяна Бонева и Вероника Биковска се подготвят усилено за събитието, което ще се състои на 20 ноември в зала "Булстрад Арена" в Русе. Там ще бъдат избрани три момичета, които да носят през следващите две години титлите "Мис Национален отбор по футбол", "Мис Национален отбор по волейбол" и "Мис Национален отбор по баскетбол".

До финалния етап достигнаха 16 момичета, като има представителки от Разград, Габрово, Плевен (2), София (3), Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора.

Припомняме, че 20-годишната Вероника е възпитаничка на ДФСГ "Плевен" и е бивша "Мис Плевен". Хубавицата се е прицелила в титлата "Мис Национален отбор по волейбол", но би се радвала да стане талисман и на футболистите. 21-годишната чаровница Татяна пък мечтае за короната на "Мис Национален отбор по футбол".

БНТ ще излъчва директно грандиозното събитие на 20 ноември, но се очаква и зала "Булстрад Арена" да бъде изпълнена до краен предел.