• Варна
  18°
  тъмни облаци
  Влажност: 27%
  Вятър: 6m/s NW
  Пореден протест във Варна срещу нелегалните мигранти
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  имигранти-архив

  Още един протест срещу нелегалните мигранти ще се проведе днес във Варна. Насрочен е за 18:30 часа часа на входа на Морската градина. На събитието ще стартира подписка за гражданска инициатива срещу незаконното нахлуване на мигранти в България и срещу допускането им от българските власти.

  „Гражданската инициатива ще се учреди на открито, на площада, за да е ясно, че никакви сили- организации или партии не стоят зад нас и нашите основни цели. Това е изцяло гражданско обединение, на хора, загрижени за съдбата на Българската държава и за запазване на мира, етническия баланс и основните нравствени принципи на българската и европейската цивилизация.В него участват и каним да се включат хора от всички партии и организации, но при условие че няма да допуснем нито една от тях да оглави протеста.“, споделят организаторите.

  Сред основните цели на инициаторите са: да се въздейства на правителството за затваряне на българските граници и спиране на потока незаконни имигранти; да се разобличат основните заблуди в нашето общество за това, че тези хора са страдащи семейства, бягащи от войната в Сирия, когато те са основно млади мъже в боеспособна възраст, с произход от Афганистан и други арабски държави; да се въздейства за предприемане на международни инициативи за настаняване на бягащите от войни в арабския свят в съседни на техните държави, например в Саудитска Арабия, която е богата държава и изповядва подобна на тяхната ценностна система и религия; да се прекрати практиката, те да заявяват своя произход пред агенцията за бежанците чрез попълване на декларации. Тези декларации нямат достатъчна степен на достоверност. По тях глобата, за попълнени неверни данни е от 100 до 300 лева. В даден момент тези лица получават български документи за самоличност.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg