• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Новата първа дама: Доброто побеждава не само в приказките
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: БГНЕС
  Снимка: БГНЕС

   

  Новата първа дама на България – Десислава Генчева, публикува във Facebook профила си песента на Manowar “The Crown and The Ring”, след като стана ясно, че Румен Радев ще бъде новият държавен глава.

  “Явно доброто побеждава не само в приказките. Особено, когато сме обединени около смислена кауза! А каузата в случая се нарича България! И е пълна със смисъл!”, написа още съпругата на бъдещия президент на България, цитирана от NOVA. В първата си пресконференция след балотажа следващият държавен глава Румен Радев каза, че демокрацията е победила страха и апатията.

  “Съзнавам своята отговорност и разбирам, че това е началото на най-важната мисия в моя живот – да работя за сигурна, благоденстваща и мирна България, в която да има единение, надделяващо омразата и разделението от миналото. Родината трябва да бъде дом на всички; нашите различия са богатството ни; духовността, солидарността и гордостта са нашата спойка. Можем да вървим напред само ако вярваме в себе си. Аз вярвам във вас. Тази победа е обща за всички нас, които обичаме България и не се страхуваме от бъдещето. Помня думите си, помня ангажиментите си и ще ги отстоявам. Продължаваме заедно”, каза Радев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg