• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Черен петък на касите на Фестивалния
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  ФКЦДо 27 ноември ценителите на изкуството ще могат да си купят билети с големи ценови отстъпки

  Черен петък стартира на касите на Фестивалния и конгресен център във Варна. До 27 ноември ценителите на изкуството ще могат да си купят билети с големи ценови отстъпки. Промо кампанията организаторите-продуценти предоставят като своеобразен подарък към тези, които неизменно през цялата година са инвестирали в културните събития на Варна чрез своя закупен билет.

  Може би всички знаят, че за да се продуцира сценична  проява приходите от продажба на билети са основното доходно перо. Така всеки един зрител със своята покупка инвестира в изкуството, на което е решен да се наслаждава. Затова подобен жест с намалена цена е съвсем заслужен и дълго очакван от потребителите на културни прояви –  ефективно консумиран от пристрастените към промоции и изгодни сделки.

  С годините, през които тази американска търговска традиция намери почва и у нас се забелязва как „Черният петък“ не е ден само за разпродажби, а генерира импулс, от който се заразява аудиторията в града и се превръща в празник и тържество не само на пазаруването, но и на изкуството. Да се посветим не само на материални покупки, но и да се наградим с култура е голямото богатство, на което ценителите с удоволствие се наслаждават в този момент от годината.

  Отстъпка от 20% правят във Фестивален и конгресен център и за предстоящите три класни предновогодишни концерта. Билети за събития като Джаз концерта на Ангел Заберски Бразз асоциация на 10 декември, новогодишен органов концерт в духа на виенската традиция от катедрала „Свети Стефан” с гостуващия за първи път у нас Проф. Йоханес Ебенбауер на 27-ми декември и спектакълът „Духът на Паганини” с виртуозния Марио Хосен на 28-ми декември ще могат да се закупят на цена занижена с 20% не само от касите на комплекса, но и он лайн от сайта на ФК – едно удобство, с което потребяващите вече са свикнали и също е своеобразен реверанс към потребителите.

  Още един концерт в стила аржентинското танго очаква своите гости с промоцена и 20% намаление, а рок идолите от Б.Т.Р., които ще гостуват във Варна още сега на 3-ти декември също обмислят своя проможест към клубната си публика и ще дадат 20% отстъпка. Естествено, мястото, на което се информират активните потребители са социарлните мрежи. Там ежеминутно текат съобщенията за това точно какво и къде може да се възползваш от супер цена.

  Театър „Българан” също ще зарадва своите заклети почитатели за спектаклите във ФК. Промоционалните атрактивни цени са за постановките „Да, господин премиер”, „Лъжци по неволя”, „Жена ми се казва Борис”, „Зорба гъркът”, „Чичовци“, „Смях без завеса”, „Когато котката я няма“, „Третото око“, „На живо от оня свят” , „Швейк” и др.- всичко това от пакета на „Черния петък” важи за билети, закупени от касата на Фестивален и конгресен център на 24, 25, 26, 27 ноември /четвъртък, петък, събота и неделя/ от 10.00 до 21.00 часа от билетната каса на комплекса. Цените започват от 5 лв. и достигат до 30лв. за място.

  През отминалата година „Черен петък“ е вдигнал продажбите за културни събития във Варна на каса и онлайн с 128%, а ако търговците предложат най-добрите сделки, точно когато клиентите ги търсят, шансът да се повиши ефективността на кампанията и да има разширяване на достигнатата аудитория е още по-голям.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg