• Варна
  20°
  ниска облачност
  Влажност: 28%
  Вятър: 4m/s SW
  НАСА засне: НЛО се зарежда от слънцето
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: © Pixabay.com
  Снимка: © Pixabay.com

   

  Видеозапис с нещо, което с повече фантазия, може да се приеме за НЛО, бе разпространен в Интернет.  Според уфолози кадрите са получени с помощта на космически апарат за наблюдение на Слънцето наречен SOHO. Този апарат е съвместна разработка на НАСА и Европейската космическа агенция и е пуснат през декември 1995 г., а е започнал да предава данни шест месеца по-късно.

  Според уфолозите НЛО се захранва от енергията на Слънцето. Като доказателство те посочват лъч, който излиза от слънчевата повърхност и завършва с ярко петно, което уфолозите интерпретират като космически кораб на извънземни. Това, че НЛО-то може да бъде видяно само на един кадър, те обясняват със стремителното му движение. Според тях той мигновено се презарежда с енергия от този лъч и продължава светкавично пътя си.

  Това не е първият случай, когато уфолози обявяват, че до Слънцето са видели огромен извънземен космически кораб, който се зарежда от него.

  Такива съобщения имаше през юли, както и през април и ноември 2015 г. Обикновено сериозните учени оставят такива съобщения без коментар. През ноември 2015-а се доказа, че “наблюдаваните НЛО” на фона на Слънцето не са били нищо друго освен Венера и Меркурий в необичаен ракурс.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg