• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Питбула приключва кариерата си с мач във Варна догодина
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Питбула

  Владимир Вълев направи поредния жест към града си като подари за музея на спорта ръкавацитие, с които спечели мача за световната титла в Москва (снимки)

  Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев-Питбула ще завършил официално състезателната си кариера с последен двубой в родната му Варна. Това стана ясно по време на награждаването на боеца от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Кралев връчи почетен плакет на варненеца в Юнашкия салон.
  ПитбулаДвубоят ще е или защита на трофея, спечелен преди броени дни в Москва, или бенефис. Така или иначе обаче морската столица ще може подобаващо да изпрати героя. Как точно ще се случи това и в какъв мач ще участва, ще прецени самият боец.
  ПитбулаДнес Владо направи поредния жест към града си като подари за музея на спорта ръкавиците, с които спечели мача за световната титла в Москва.
  ПитбулаВ Юнашкия салон той обсъди и успеха си с един от своите идоли – олимпийския шампион по бокс Ивайло Маринов.
  Питбула

  „България има нужда от такива победи“, каза на церемонията Красен Кралев. Той благодари на медиите, които са отразили огромното постижение на Владимир Вълев и призова останалите да обръщат по-голямо внимание на постиженията на българските спортисти от бойните спортове, за да достигат те до всички българи. „Нашите сънародници имат нужда да бъдат по-близо до шампионите и героите си“, добави министърът.

  dsc_4266

  Министър Кралев обяви, че ще бъде определена и парична награда от Министерството на младежта и спорта за постижението на Владимир Вълев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg