• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Ето как се паркира на място за инвалиди в мола
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-1

  Пореден пример за нагло наместване в зоната, означена за паркиране на автомобили на хора с увреждания, е “уловила” нашата читателка Славка Ангелова. Снимките, които тя ни изпрати са направени през уикенда в паркинга на Кауфланд до Мол Варна.

  Ето как се паркира! И като отиде човек, който действително е редно и се нуждае да паркира, е невъзможно заради такива като тези шофьори. Нека бъдем толерантни към нуждаещите от тези места, алармира Ангелова

  Кадрите ясно показват регистрационните номера на нарушителите – три варненски и една софийска, както и липсата на стикери за инвалиди.

  #варнааларма споделете с нас: Facebook.com/Varnautre.bg
  е-mail: info@varnautre.bg, дежурни телефони: 052 82 98 89 | 088 266 13 35

  varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-4 varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-2 varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-3

  7 коментара

  1. къдесакомплексарите

   Къде са комплексарите , които коментират регистрациите от чужди градове? Или варненските кавали , които паркират както им дойде се радват на подкрепа? Кореняците да се изкажат ако обичат…Ако бяха регистрации от Н, СС, ТХ, Т, А и т.н. , пак ли щяхте да мълчите ? Бедни душици .. !

   • Бай Мангау

    Чукат майка ти някъде… къде да са? Не са на село, където трябва да са тия с регистрациите…

  2. Fox81

   Убеден съм, че шофьора си е купил колата преди седмица и още не е успял да я регистрира за да си вземе гореспоменатите от теб рег. номера- ТХ, СС, ЕН, ВН, А и др. под8бни селски ноера.
   Иначе и аз съм от тези комплексари, ако имаш някакви претенции, винаги можем да се срещнем лично и да ги изясним по два начина: културно в залата за спорт с протектори в устата, съдия и медицинско осигуряване и на улицата, на което не съм привърженик защото е подсъдно.

   • ЗЪБОТРОШАЧА

    Ти големия комплексарчо вазелина приготвили, че освен изброените ти нужди за зала ща е*бат и ща бият!

  3. неизвестен

   Знаете ако е в гранд Мол неизбежно е .Половината от едната част оградена за автомивка ,другата част за персонала други ленти опънати незнайно за какво и ти къде да паркираш??

  4. Византиеца

   Вместо да ги снимате да бяхте им спукали гумите.
   FOX81,остави тез бабаитлъци ами кажи какво става със Спартак-а?

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg