• Варна
  8°
  тъмни облаци
  Влажност: 57%
  Вятър: 8m/s W
  Спас Натов: Надявам се да излезем крайни победители срещу Рилски спортист
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Спас Натов

  Специалистът не очаква лесен мач в зала “Христо Борисов”

  „Според мен на всички отбори им е неприятно да идват във Варна да гостуват. Просто последните години може би резултатите са такива, че налагат мнението, че на Рилски спортист им е най-неудобно. Мач с мач обаче не си приличат, всичко се показва на терена. Надявам се ние да излезем крайни победители, така че за това се готвим”. Това каза преди предстоящата среща от 11-тия кръг на Националната баскетболна лига треньорът на Черно море Тича Спас Натов.

  “В предишното домакинство срещу Берое допуснахме доста грешки, включително и тактически. Мачът се разви по неприятен начин за нас, особено четвъртата част и се надявам да не повтаряме подобни грешки срещу Рилски спортист и да се борим докрай, това е моето желание”, заяви наставникът. “Както и отборът на Берое, така и Рилски спортист са хомогенен състав и могат да атакуват отвсякъде. В никакъв случай не очаквам по-лесен мач срещу Рилски спортист. Всъщност изобщо не очаквам лесен мач. Отново повтарям, че те са хомогенен състав, имат много опитни играчи, имат и млади състезатели. В „Рилски спортист” има и баскетболисти, които са играли във Варна, и ще искат да се докажат, така че не ни чака лесен мач”, допълни Натов.

  В отбора няма контузени състезатели. “За контузените доскоро Веселин Георгиев и Филип Дедийер всеки мач ще е от полза и ще се представят все по-добре, но липсата на игрова практика е важно нещо”, каза още той.

  Срещата Черно море Тича – Рилски спортист е утре от 18:00 часа в зала “Христо Борисов”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *