• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Мариела Николова е №1 във Варна за декември
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Спортист на Варна за декември 2016 (11)

  За отбор на месеца спортните журналисти определиха ПСК Черно море

  Ветроходецът Мариела Николова от Черно море Бриз бе определена за спортист №1 на Варна за месец декември. Състезателката получи отличието, след като снощи бе определена и за най-добра в клуба си за изминалата година. Мариела зае 25-о място на световното първенство в Нова Зеландия в клас „Лазер Радиал“. Тя заслужи и специален приз за представянето си от Световната федерация (World Sailing) и продължаване на подкрепата за развитие и подготовка на състезателката до 2019 г.

  Спортист на Варна за декември 2016 (2)За отбор номер едно на последния месец от 2016, спортните журналисти определиха ПСК Черно море. Плувците заслужиха златен медал в комплексното класиране от държавното първенство за мъже и жени, спечелиха и 18 медала от турнир в Ниш, където поставиха нови 14 национални рекорда.

  Спортист на Варна за декември 2016 (1)На представител на ПСК Черно море присъдиха и отличието за най-добър спортист на спортното училище за декември 2016 г. Това е Тихомир Тодоров. Той получи два златни медала през декември и спечели квота за ЕП от международен турнир в Гърция.

  Спортист на Варна за декември 2016 (4)Състезателката по карате киокушин на Спортен клуб ТИМ Жасмина Янчева стана победител в онлайн анкетата с 43,9%.

  Спортист на Варна за декември 2016

  Наградите бяха връчени от директора на общинската дирекция „Спорт“ Кристиан Димитров. Той пожела на състезатели и треньори здраве и много нови успехи през 2017 година.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg