В. Николов в Гулянци: Достойнството на хората не е средство за домогване до властта

Насочване на политическия фокус върху малките населени места

Областният координатор на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов и областният организационен секретар на партията Ралица Добрева присъстваха на събрание на общинската структура на партията в Гулянци, председателствана от Цецо Луканов.
Насочване на политическия фокус върху малките населени места – това очакват хората да бъде сред приоритетите в предизборната програма на партия ГЕРБ. Северозападна България се нуждае от подкрепата на държавата, за да се преодолеят различията, както в социален, така и в инфраструктурен аспект. Започнатото от правителството на Борисов трябва да бъде продължено и това е единственият път на развитие пред България, убедени са местните.
„Откровените лъжи на БСП са подигравка с интелигентността на хората. Доколкото това зависи от нас, ще направим всичко по силите си достойнството и доверието на хората да не бъдат употребявани като евтина разменна единица за домогване до властта”, каза Владислав Николов. По думите му, предимството на ГЕРБ е, че работи с факти, не с манипулации. “Ние имаме ясна управленска визия, а не илюзии. Политическата отговорност, достойнство и дълг, така дефицитни в българския политически живот, са отличителна черта в работата и на двете правителства на Борисов. Това в комбинация с фаталните за България резултати след всяко управление на БСП – спрени еврофондове, фалиране на банки и олигархични зависимости, карат БСП да дават воля на своята несигурност с откровени манипулации и лъжи”, допълни областният координатор на ПП ГЕРБ – Плевен Владислав Николов.