• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Съдят Джони Деп за разточителство
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Актьорът харчел по 2 милиона долара месечно

  Бившите мениджъри на Джони Деп заведоха дело срещу него с твърдението, че разточителният му начин на живот с разходи от над 2 млн. щатски долара на месец, е причината за финансовите му проблеми, като той е пренебрегнал многократните им предупреждения, предаде Асошиейтед прес.

  Насрещният иск беше подаден в съда в Лос Анджелис две седмици след като актьорът заведе дело срещу бившата си мениджърска компания “Мениджмънт груп” за лошо управление на състоянието му.

  Компанията посочва, че Джони Деп е платил повече от 75 млн. долара за придобиването и поддръжката на 14 жилища, сред които са френско шато и островна верига на Бахамите.

  4650_1_full

  Той също така е купил яхта за 18 милиона долара, лети с частни самолети и колекционира произведения на изкуството и холивудски сувенири, за които поддържа 12 съоръжения за съхранение.

  Актьорът е получил многократно предупреждения от компанията, че разходите му са излезли извън контрол, но той ги е игнорирал.

  От своя страна Джони Деп подаде дело срещу “Мениджмънт груп” на 13 януари, като изяви претенции за лошото управление на повече от 25 милиона долара. Той твърди, че компанията не е успяла да подаде данъчните му декларации навреме, което му струвало санкции на стойност 5,7 милиона долара.

  В насрещният си иск компанията посочи, че данъчните декларации на Джони Деп са подавани в срок и таксите са погасявани винаги когато той е разполагал с пари в наличност.

  Фирмата “Мениджмънт груп” ръководеше финансите на актьора от 1999 до началото на 2016 г., по време на особено доходоносен период в кариерата му.
  Контраделото цели да бъде получено постановление от съда, че Деп сам е виновен за финансовите си затруднения.

  Компанията желае да й бъдат изплатени 560 хиляди долара, които твърди, че Джони Деп й дължи за услугите й. Тази сума се добавя към 4,2-та милиона долара, които фирмата вече заяви, че е дала на заем на Джони Деп и той не ги е върнал.

  Актьорът не е единственият, който има проблеми с мениджърите си. Никълъс Кейдж подаде обвинение в съда срещу бившите си мениджъри за лошо управление на 20 милиона долара от финансите му през 2009 г. Спорът беше разрешен преди процеса.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg