• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  И Ryanair започва да лети от Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  raynair_2

  Ирландската нискотарифна компания ще има линия до Брюксел

  Ryanair обяви днес своите първи полети от Варна. Новата й линия до Брюксел Шарлероа ще оперира два пъти седмично. Полетите започват от октомври, което ще осигури 35 000 пътници годишно на летище Варна, третата дестинация на Ryanair в България след София и Пловдив.

  Ирландската компания е третият нискотарифен превозвач, който започва да лети от Варна.

  На 26 март Wіzz Аіr възстановява полетите си от София до Варна. Авиокомпанията нacкopo oбяви, чe щe paзпoлoжи нoв Аіrbuѕ А320 нa лeтищe Bapнa. Caмoлeтът дaвa възмoжнocт нa aвиoкoмпaниятa дa дoбaви oбщo шecт нoви линии към мpeжaтa oт Bapнa. Новите полети са до Teл Aвив, Дортмунд и Мюнхен Меминген в Германия, Айдховен в Холандия, Ларнака в Кипър и Милано Бергамо в Италия. Те ще се обслужват целогодишно. Честотата на полетите по линия Лондон Лутън ще се увеличи от 7 на 10 седмично.

  Нискотарифната авиокомпания EasyJet също започва да лети от Летище Варна с дестинации Лондон и Берлин.

  Предстоят преговори за полети и от Варна до Манчестър.

  Националният превозвач “България Ер” пък увеличава редовните си полети между Москва и морските летища Варна и Бургас. Причината е в големия интерес от страна на руските туристи към морските ни курорти през лятото на 2017-а.

  3 коментара

  1. Стафан

   Лош опит имам с нискотарифните компании, пълно разочарование и в крайна сметка няма нищо нискотарифно в тях. Но пък от друга гледна точка от конкуренцията печели само клиента.

  2. Кольо

   Най-после нормални полелти до София

  3. Кирилов

   Единственото което асоциирам като чуя за нискотарифна компания е НИСКОКАЧЕСТВЕНАТА услуза за която се плащат мааалко по-малко пари от това да летиш с нормална компания!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg