• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Фланелка на Григор Димитров от Рио вече в музея на спорта във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Григор Димитров фланелка (1)

  Екипът на топ състезателя ни по тенис бе връчен на кмета Иван Портних

  Топ състезателят ни по тенис Григор Димитров дари фланелка с автограф за музея на спорта във Варна. С нея, триумфиралият с купата на турнира Garanti Koza Sofia Open 2017 преди три дни, игра за България на Олимпиадата в Рио.

  Григор Димитров фланелка (2)Фланелката бе връчена на кмета Иван Портних в Община Варна от Огнян Илиев – главен треньор на ТК Черно море – Елит, за който се състезаваше преди години Гришо. Димитров е почетен гражданин на Варна  от 2014 годинина, след като беше предложен от тенис клуб “Черно море Елит”.

  Григор Димитров фланелка (5)В музея в Юнашкия салон са още ръкавиците на Владимир Вълев – Питбула от Русия, с които стана Световен шампион в К1, трикото на Елица Янкова от Олимпиадата, с което спечели бронзовия медал и фланелка с автографи на всички футболисти от ПФК Черно море, които спечелиха Купата на България през 2015 година. Във витрината са още фланелка с автографите на баскетболния шампионски отбор от 1999 година, както и потник, с който баскетболистите триумфираха в Купата на България през 2015 г.

  Григор Димитров фланелка (3)

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg