ЖГЕРБ ще проведат Национална политическа академия за отговорното управление

ПП ГЕРБ ще представи приоритетите на предизборната си програма на мероприятието

Жени ГЕРБ ще проведат Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“. Мероприятието ще се проведе на 18-ти и 19-ти февруари 2017 година /събота и неделя/ в Старозагорски минерални бани, съобщава пресцентърът на ГЕРБ. Политическата академия на ЖГЕРБ ще бъде официално открита от председателя на дамската организация на партията Ирена Соколова и от кмета на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров.

По време на форума ще бъдат представени приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова ще представи акцентите в сектор „Образование“. Бившият министър на културата в правителството на Бойко Борисов ще представи панела „Култура, развитие, културни и творчески индустрии“. Бившият енергиен министър Теменужка Петкова ще разясни пред дамите от ГЕРБ какви са мащабите и хоризонтите в сектор „Енергетика“. Данаил Кирилов, председател на правната комисия в 43-тото Народно събрание, ще обясни пред присъстващите кои са съществените законодателни проблеми и възможни правни решения. Председателят на Комисията по енергетика в 43-тото Народно събрание Делян Добрев ще представи темата „Икономически растеж – гарант за повече заетост и високи доходи“. Д-р Даниела Дариткова – председател на Комисията по здравеопазване в 43-тото Народно събрание и д-р Кирил Добрев от ГЕРБ ще обяснят пред присъстващите какви са предизвикателствата в сектор „Здравеопазване“. Лектори на форума ще бъдат и редица изявени политолози, експерти и социолози.

Жени ГЕРБ ще бъдат приветствани от Торстен Гайслер, ръководител на фондация „Конрад Аденауер“ в България.

Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“ ще бъде официално открита на 18-ти февруари в 09:00 часа. Събитието ще се проведе в Хотел Спа „Калиста“, Старозагорски минерални бани.