Вицеадмирал Пламен Манушев: Познавам отлично региона, Добруджа ми е на сърцето (видео)

Аз съм добруджанец и никога не съм късал връзката с родния край

Водачът в листата на ПП ГЕРБ в Добрич вицеадмирал Пламен Манушев гостува в студиото на Медийна група „Добруджа” ден преди началото на предизборната кампания. Според него, предстои сериозна политическа битка. „Такъв е нашият край – има доста проблеми за решаване. В срещите, които имам с хората, те си казват предимно болките и проблемите, защото всеки приема, че успехите и направените добри неща са задължение на управляващите и трябва да се случат. Докато слабостите и нерешените проблеми са акцентите, върху които трябва да насочим усилията си”, посочи Манушев.
„Определено това, че съм местен, ще бъде от полза в кампанията. Аз съм добруджанец и никога не съм късал връзката с родния край. Роден съм в Генерал Тошево, но познавам много добре морските общини, тъй като животът ми мина край морето. Отговарях за половината българско крайбрежие – от Варна до границата с Румъния. Така че познавам отлично цяла Добруджа и ми е много близка до сърцето”, призна Пламен Манушев.
Той е категоричен, че членството на България в ЕС и НАТО не трябва да бъде поставяно под съмнение по никакъв начин. „Сериозна партия не би трябвало да говори подобни неща. Това е най-важният избор, който България е направила – да сме заедно с европейските народи. Работил съм с НАТО още преди България да стане член на алианса и мога да гарантирам, че това е най-доброто за сигурността на нашата страна”, каза още водачът в листата на ГЕРБ. 

Източник:МГ Добруджа