• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Гласуваме за 28 проекта за Варна 2017
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  varna2017

  28 проекта в три категории участват в гласуване за финансова подкрепа за “Варна-Европейска младежка столица”. Общественото гласуване на идейните проекти от първата вълна, вече е в ход. Лайковете се събират на специално изградена платформа на уебсайта на сдружение “Варна – Европейскта младежка столица”. Предложенията може да видите ТУК ».

  Категориите, в който може да се гласува, след регострация,  са три. Първата е „Мрежа за младежки дейности и читалища” (15 проекта), втората е „Проект за милиони – Инно Варна” (8 проекта) и третата – „Варненска младежка медийна академия” (5 проекта).

  Тежестта на общественото гласуване в системата за оценка ще бъде максимум 5 точки. Ако се установи опит за манипулация за определен проект, то той автоматично ще отпадне от конкурса.

  Спечелилите проекти по първата сесия на Фонд „Култура“ направление 5 ще се реализират в периода от 1 април до 30 юни. Гласуването в интернет ще продължи до 27 февруари 2017 г.

  1 коментар

  1. гласоподавател

   Безумна глупост!Този сайт няма никакъв рейтинг и е познат само на тези, които кандидатстват-т.е.-те и техните агитки ще си гласуват. Поредната тъпня!-Това прочетох в петел.бг и може би е най-точното определение за цялата тази общинска бутафория

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg