• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  50 бойци участваха във Fight for your dreams във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Кикбокс (2)

  В началото на март организират вътрешен турнир

  Fight For Your Dreams събра над 50 активни състезателя в обиграване под формата на спаринг с различни партньори. Спортните клубове Вокил, Дрийм и Йорк се бяха подготвили с по над 15 състезатели. Тренировката започна с обща разгрявка за всички водена от председателя на СК Вокил – Галин Димов.

  След като момчетата и момичетата бяха подготвени, се разпределиха в различните стилове на кикбокса лоу кик и киклайт контакт, както и по категории. Съвсем като на шега състезателите направиха по 6-7 рунда с различни партньори с доста високо темпо, като всеки от тях показа типичното за неговата школа.

  От Вокил за републиканското през март се готви и Драгомир Драгнев – син на легендата на варненското ръгби Явор Драгнев, който сега е съдия в най-успелия за града колективен спорт.

  Кикбокс (1)Председателите и треньори Станислав Бахчеванов, Добромир Иванов, Рангел Иванов и Галин Димов останаха видимо доволни от старанието на техниките ученици и си обещаха да продължат традицията.

  След изиграване на спaринг срещите треньорите решиха за следващата събота – 4 март, да организират вътрешен турнир като предварително определят съперниците по възраст, категория и стил. Мястото и часът ще бъдат допълнително уточнени и оповестени за желаещите да наблюдават.

  Предвидени са стимулиращи награди за добре представилите се състезатели. Цялата тренировка и спарниг срещите се предаваха на живо чрез фейсбук страницата на СК Вокил. За тези, които нямаха възможност да я проследят на живо ето и ЛИНК, чрез който ще могат да гледат.

  Кикбокс (3)

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg