• Варна
    16°
    разкъсана облачност
    Влажност: 87%
    Хартия за цветя в Карин дом
    Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

    Карин дом

    Инициативата е посветена на седмица на гората 03-09 април

    За втора поредна година децата и екипът на Карин дом стартират кампания за събиране и предаване на хартия – “Хартия за цветя”. Със събраните от хартията средства Карин дом ще закупи цветя, за да разкраси двора и ще поднови биоградинката, която радва децата и ги мотивира да прекарват повече време сред природата.
    Вашата ненужната хартия ще се превърне в прекрасна биоградина, която ще помогне на децата да обикнат природата и ще им помогне да научат как да се грижат за растенията.

    Карин Дом е Еко училище и носител на “Зелен флаг” от Eco-Schools. Стремим се децата да прекарват повече време сред природата – да засаждат растения, да поливат и да събират плодове, зеленчуци и билки. В образователните и арт занимания се използват еко материали, провеждат се уроци по ботаника, децата се учат да пазят природата.

    Този път инициативата е посветена на седмица на гората 03-09 април. Всеки може да се включи, като по този начин ще даде и своя принос за намаляване изсичането на горите, заради нарастващото потребление на хартия.

    Нека да запазим нашите прекрасни гори! За това ако имате ненужна хартия, можете да я доносете в Карин дом всеки делничен ден от 09 март до 07 април от 14:00ч до 16:00ч. Намираме се в Морската градина на Варна, зад Пикадили парк.
    Благодарим предварително на всички наши приятели, на всички варненци, които вярваме, че ще ни подкрепят и тази година.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    info @ varnautre.bg

    За Varnautre.bg