Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Черно море Тича с разгромна загуба от шампиона
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Черно море Тича - Лукойл Академик (5)

Варненци отстъпиха с 60:107

Черно море записа разгромна загуба от Лукойл Академик. Пред собствена публика в зала “Христо Борисов” варненци отстъпиха с 60:107. Това е най-категоричният успех за шампионите, които буквално се разправиха с възпитаниците на Спас Натов.

Черно море Тича - Лукойл Академик (2)Гостите от Правец натрупаха голям аванс още в първата четвърт, а до края те не спряха да го увеличават. Това е трети пореден успех за шампионите, които са категорично първи с баланс 16-3 и в следващия кръг са гости на Левски 2014. Варненци пък държат седмо място с баланс 5-14, а след седмица са домакин на Академик Бултекс 99.

Черно море Тича - Лукойл Академик (11)

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖ ТУК»

Първите 5 точки в двубоя бяха за Черно море, а малко след това резултатът стана 8-3. Играчите на Лукойл обаче включиха на друга скорост и отговориха с мощна серия от 17-0, с която се откъснаха. До края шампионите не погледнаха назад, като спечелиха и останалите три част за огромен аванс след финалната сирена.

Черно море Тича - Лукойл Академик (13)Шампионите имаха страхотен процент за стрелба от тройката и успяха в 16 от 25 опита за 64%. Домакините пък бяха едва 5 от 23 за 21%.

Антъни Бийн бе най-резултатен за победителите с 21 точки. Максим Корниенко се включи с 16 точки и 8 борби, а по 15 точки имаха Божидар Аврамов и Дани Гибсън.

За домакините дабъл-дабъл имаше Никола Джурич след 17 точки и 10 борби, а Станислав Цонков се включи с 11 точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *