Генерал Попов на среща в Съединение : „Знаем, че на вота ще победим!“

Моята персонална мисия е да работя за армията - тя е стълб на държавността“

Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов, кандидатите за народни представители Младен Шишков, Евелина Апостолова, д-р Катя Попова, Стоянка Крислова и Владимир Заимов, кметът на Съединение Атанас Балкански и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област  Розалин Петков се срещнаха със симпатизанти и жители на Съединение.

„Грижата за хората е поставена на първо място в управленската програма на ГЕРБ. След като ГЕРБ спечели изборите, ще има увеличение на доходите – минималната заплата става 650 лв, а средната - 1500 лева, каза ген. Константин Попов пред препълнената зала в Съединение. Той допълни, че това означава повече приходи в Националния осигурителен институт и съответно по-високи пенсии. „ГЕРБ са доказали, че инвестират средства в инфраструктура. Не знам кой друг го прави“, отсече  генералът. Водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област посочи и акцентите в сектор „Сигурност“ – полицай във всяко село, видеонаблюдение и достатъчно екипировка и гориво за силите на реда.

„Моята персонална  мисия е да работя за армията -  тя е стълб на държавността“, подчерта генерал Попов. На изборите – знаем, че ще победим“, заключи той.

Основната ми задача е да успея чрез всички промени в образованието, подготвени от ПП ГЕРБ, да върнем респекта и уважението на българския учител. Това каза кандидатът за народен представител Евелина Апостолова. Тя добави, че учител и лекар се става по призвание. „Нито един от 22-мата кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ Пловдив област няма да ви посрами и да ви кара да се чувствате неудобно“,каза още тя.   Апостолова допълни, че това са хора, доказали се в своите професии, които имат амбицията, желанието и възможностите да променят нещата в полза на всички нас.

„Моята молба е да повярвате отново на ПП ГЕРБ и на 26-ти март да вземете информирано решение и да гласувате с  №11, за да вървим „Заедно напред и нагоре“, каквото е мотото на нашия водач“, завърши Евелина Апостолова.

„Демонополизация на Здравната каса, електронна здравна карта, електронно досие, електронни бланки за рентгенови и лабораторни изследвания ще сложат ред в здравната система след реформите, които ГЕРБ ще направи в здравеопазването“. Това каза в Съединение  и кадидатът за народен представител д-р Катя Попова. Тя изтъкна, че не само пациентите, но и лекарите страдат от неразбориите в здравната ни система, защото  така хората губят доверие в тях.

„Всички мерки в управленската програма на ГЕРБ водят до облекчаване на социалния статус на българина“, каза кандидатът за народен представител Младен Шишков.

„Нека направим сравнение между ПП ГЕРБ, която изгради и остави много неща след себе си и останалите политически сили, които разрушаваха, крадяха, монополизираха и приватизираха“, обяви Шишков. Той напомни кризата при правителството на Жан Виденов, когато доларът скочи до 3000 лева и кабинета на Симеон Сакскобурготски, който “дойде и ни оправи за 800 дни“. „Нека не се заблуждаваме и да не допускаме за пореден път да ни спрат европейските фондове“, призова Шишков. „Сигурен съм, че с този силен отбор на 26-ти март ще победим“, категоричен бе той.

„Щастлив съм, че начело листата на ГЕРБ Пловдив област е генерал Константин Попов. Благодаря на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и на зам.-председателя Цветан Цветанов за балансираната и обновена листа – тя е със 60% нови лица и доказали се специалисти. „Гласувайте мъдро-доверете се отново на ПП ГЕРБ, за да продължим започнатото, призова  жителите на Съединение и областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков.