Ветеран на 90 г. към ген. Попов в Първомай: "Успехи и още по-нагоре!"

България има нужда от стабилност и от това да продължим да правим добро

Още по-напред и нагоре пожела 90-годишният ветеран и активен спортист бай Иван от Първомай на водача на листата на ГЕРБ Пловдив област генерал Константин  Попов. "И аз като военен, завършил Военното училище в Свищов, искам да поздравя генерала и да му пожелая още повече успехи", завърши бай Иван, който се просълзи от радост при срещата си с водача на листата на ГЕРБ Пловдив област. На срещата със симпатизанти и жители на Първомай присъстваха и  кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, д-р Катя Попова и Силвия Хубенова.
България има нужда от стабилност и от това да продължим да правим добро. Вярвам в доброто и ще го постигнем заедно с екипа на ГЕРБ Пловдив област. Това заяви водачът на листата ген. Константин Попов пред пълната зала в Първомай. Той допълни, че благодарение на кабинета Борисов във втория му мандат България е станала втора по икономически ръст в Европа и именно заради това вече е възможно да се планира повишаване на минималната работна заплата до 650 лева и на средната – до 1500 лева.  Генерал Попов отбеляза , че акцент в програмата за бъдещия управленски мандат на кабинета на ГЕРБ са социалната политика, образованието, здравеопазването и сигурността.
"Ако не можем да постигнем целта си и да работим за хората, нашето място не е в Народното събрание", отсече генерал Попов.
"Генерал Попов е човек със завидна биография. Имаме си работа със сериозен, отговорен и точен човек, за когото казаната дума е закон.
Така кандидатът за народен представител д-р Катя Попова представи водача на листата на ГЕРБ Пловдив област пред жителите на Първомай. Тя обясни, че със здравната реформа, предвидена в програмата на ГЕРБ ще се въведе електронна здравна карта, електронно досие, електронни изследвания и рецепти в здравеопазването.
Кандидатът за народен представител Силвия Хубенова припомни, че с реорганизация на действащата система ГЕРБ ще спре корупционните и фалшиви ТЕЛК-ове, които източват здравната система. "Правителството на Бойко Борисов защити 13 млн. евро, които  ще привлечем от еврофондовете до 2020 г.", посочи Хубенова. Повярвайте на водача на нашата листа генерал Попов, който едва ли би се съгласил да води отбор,  на който няма доверие и гласувайте с бюлетина №11, обърна се кандидатът за народен представител Евелина Апостолова към пълната зала.
"Вярвам, че пак ще ни подкрепите, че пак ще сме победители, знам, че го можете. Аз съм български генерал, който е водил битки и винаги е побеждавал, с ваша помощ  ще извоюваме победата отново, каза пред симпатизанти в Стамболийски генерал Попов. Той припомни, че общината се управлява от кмет на ГЕРБ-Георги Мараджиев и само за една година видимите резултати в общината са факт. Той направи невъзможното и промени облика на Стамболийски и то не без подкрепата на правителството на ГЕРБ, каза още генерал Попов. Ако искате това да продължи, гласувайте мъдро на 26-ти, изберете партията, която знае как за води България към прогрес и стабилност, завърши генерал Константин Попов.