• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Фестивал на цацата край Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Festival-na-Cacata-2017-2

  Отново отдават подобаващо внимание на дребната риба в Кранево

  Кранево ще бъде домакин на второто издание на морския фестивал по Черноморието ни – Фестивалът на цацата, който ще се проведе от 9 до 11 юни.

  За целта част от курорта ще се превърне във фестивална зона. Ще се обособят няколко сцени и кътове с разнообразна програма.

  Фестивалната атмосфера ще бъде допълнена от състезания и демонстрации, работилници, поляна за игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления, мото и акробатични демонстрации и много други активности, в които посетителите могат да се включат.

  Организаторите отново се подготвят да отдадат подобаващо внимание на дребната риба и на всички, които ще посетят събитието.

  Festival na Cacata 2017 1

  В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична и тепърва предстои да се разберете всички участници в програмата. Петъчната вечер (09 юни 2017) ще бъде посветена на рокендрола и хумора, като за това ще се погрижат момчетата от Обратен ефект.

  На 10 юни вечерта ще бъде в Disco & Retro стилистика като на сцената за първи път от много време ще се качат неповторимите Трамвай № 5! Те ще подгреят публиката за истинска звезда от световна величина, чието име организаторите все още пазят в тайна. А неделният ден ще бъде посветен на автентичния български фолклор. Програмата е поверена на народния любимец Илия Луков, който обещава да извие най-голямото хоро за всички времена в Кранево и региона..

  Всички, които посетиха фестивала миналата година знаят, че няма да скучаят дори за миг – разнообразната програма ще бъде допълвана от автомобилен ретро парад, състезания и демонстрации, работилници, игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления и много други мероприятия!

  Заповядайте да отдадем заедно подобаващо внимание на най-малката риба по нашето Черноморие – цацата! Очакваме да разберем също дали кмета на Кранево ще сготви отново неповторимата кметска рибена чорба за посетителите на фестивала!

  И тази година хотелите в курорта ще предложат атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала. Очаквайте подробности за организацията и програмата на Фестивала на Цацата 2017 година и нека дадем старт на лятото още в началото на юни!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg