Инструкторът на ген. Попов: Помогнете на България да полети нагоре!

На тези избори е от значение да изберете честни и почтени управленци на България през следващите години

Най-съкровеното пожелание за успех на вота получи водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов от бившия си инструктор по летене в с. Граф Игнатиево бай Илия Цонев.

"Желая ти след категоричната победа на 26-ти март, да помогнеш на  България да полети нагоре, така както аз съм те учил на времето", обърна се  възрастният мъж към генерал Попов по време на среща с жители на селата Радиново и Царацово. Водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област бе придружен и от кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Гергана Трендафилова.

"Само от един месец съм в политиката, но смятам, че тя е от и за хората. На тези избори е от значение да изберете честни и почтени управленци на България през следващите години", заяви генералът. Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова припомни многобройните битки, които партия ГЕРБ е спечелила в община Марица.

"Нека и този път да покажем, че общината е сред отличниците в Пловдив област, да оправдаем доверието на генерала и да докажем, че един достоен водач има също толкова достоен екип", призова хората Апостолова.

"Моля за Вашата  подкрепа, не просто, за да бъдем избрани за депутати, а за безусловна победа на ГЕРБ. Всичко друго е връщане назад. Партията е поела по смел път и нека той продължи", обяви и кандидатът за народен представител Гергана Трендафилова . Кметът на с. Царацово Димитър Петров подчерта, че на изборите на 26-ти март България трябва да избере  достойни управленци.

"България няма друга алтернатива освен ПП ГЕРБ. Затова нека на 26-ти март да излезем и  с бюлетина №11 да подкрепим ГЕРБ – професионалисти и отговорни хора, които знаят как да решават проблемите в общините и държавата, призова Димитър Петров. Генерал Попов, имаме Ви доверие и ще гласуваме за Вас. Разчитаме на Вас да направете, така че младите хора да остават в България, а не да бягат в чужбина, каза 90-годишният дядо Рангел Динков от с. Царацово. Възрастният мъж, който дълги години е бил директор на училището в селото,  пожела успех на генерала и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ - Пловдив област.