Бивш летец в Стамболийски: Ще гласувам за генерал Попов – той е истински българин!

Разчитаме на вас младите хора, които ни вярвате, да изберете по-доброто бъдеще на България

"Генерал Попов, стискаме Ви палци и знаем, че ще победите на 26-ти март". Това бяха най-честите пожелания, които жители на Карлово и Стамболийски отправяха към водача на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов.

В Карлово той и кандидатът за народен представител Данка Люртова  разговаряха с граждани. Много карловци дойдоха, за да получат картичка с автограф  от генерал Попов. Сред тях бе и шефът на Градската художествена галерия, големият художник и скулптор Димитър Рашков. Генералът попълни анкетата, организирана от местната структура на ГЕРБ.

„Ще гласувам за ген. Константин Попов, защото той е истински българин.“ Това заяви в Стамболийски 83-годишният Цветан Гочев, бивш пилот щурман на Ту 2 .

Той пожела на водача на листата на ГЕРБ -Пловдив област и на кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Владимир Пильов да продължат започнатото от партия ГЕРБ. Аз съм от 55 години тук и за втори път виждам така да се работи в Стамболийски, каза възрастният мъж. Младата майка Лазарина Гушлекова пък дойде специално, за да се запознае лично с водача ни листата ген. Константин Попов и с кандидата за народен представител Евелина Апостолова.

„Разчитаме на вас младите хора, които ни вярвате, да изберете по-доброто бъдеще на България“, каза Апостолова.