Бандата на Федерер, Гришо, Хаас и Джокович готви мини-албум (видео)

Мениджърът на Федерер Тони Годсик нито потвърди, нито отрече, че приятелката на Григор - Никол Шерцингер, и познатата на Маестрото - Гуен Стефани, ще участват в проекта

Набиращата голяма популярност не само в тенис средите група на Григор Димитров, Роджър Федерер, Томи Хаас и Новак Джокович - "The Onehanded Backhand Boys", е възможно да зарадва феновете с дебютния си мини-албум още тази година.

Бандата стана известна покрай двете си изпълнения на песента "Hard To Say I'm Sorry" на американската група "Чикаго", като второто бе далеч по-професионално обработено преди да бъде разпространено в социалните мрежи.

Швейцарското издание "Блу уин" информира, че продуцентът Дейвис Фостър трябва да приключи с албума на триото от пет песни до края на годината. Тенисистите са изявили желание да запишат кавъри на още четири популярни парчета в студио "Маур", където през годините са работили звезди като Лени Кравиц и Принс.

Пред "Блу уин" мениджърът на Федерер Тони Годсик нито потвърди, нито отрече, че приятелката на Григор - Никол Шерцингер, и познатата на Маестрото - Гуен Стефани, ще участват в проекта. Все пак той увери, че всички спечелени пари от евентуалната продажба на албума ще бъдат използвани за благотворителност от фондациите на тенисистите.

No seriously, we're actually starting a boyband: The one handed #BackhandBoys