• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Дарин Великов: Левски ще го победим, ако изглеждаме като отбор
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Черно море Тича ръководство

  Треньорът на Черно море Тича призова феновете за подкрепа в петък

  Изпълнителният директор на Черно море Тича Борис Стоянов връчи два таблета на двамата състезатели на клуба, които играха в мача на звездите в неделя – Станислав Цонков и Цветомир Куртев.

  По повод вниманието, което президентът Павлин Николов обръща на ДЮШ в клуба Стоянов заяви: “От юни месец миналата година до края на март, само за ДЮШ вложените пари прехвърлиха 200 хиляди лева”. Той добави, че миналата седмица са били подменени и бойлерите в съблекалните в залата на подрастващите.

  Треньорът Дарин Великов призова всички фенове да дойдат в петък в залата и да подкрепят отбора в мача Левски. “Нека напълнят залата и бъдат заедно с нас. Няма да мога да разчитам на Цецо Куртев. Той скъса кръстна предна връзка и дълго време ще отсъства. За тези 10-ина дни, в които работя със състезателите, аз и съм много доволен от тях. Правят това, което искам. Споделих им, че характерът и влагането на тима в мачовете до момента не ми харесват. Черно море винаги е имал характер, лице и е бил костелив орех за всеки. Доволен съм от тренировъчната дейност на момчетата. Вярвам, че ще бъдем много по-различен отбор. Виждам променена отговорност. Малко беше спаднал тонусът им. Относно стила на игра, трудно можем да го променим за толкова малко време, но ще се постараем. Искам да виждам отбор, който да се бори и не се предава. Не искам да виждам примиренческо поведение. Левски ще го победим, ако изглеждаме като отбор, каза Великов.

  “На този етап няма да имам помощник. Нямаме възможност да реагираме с помощник засега. Времето е много кратко до края на сезона. Знаете, че Бакалов бе съпричастен със Спас Натов”, допълни той.

  “Нормално е при нов треньор да има допълнителен заряд при нас. В тактически план не сме променяли кой знае какво.Дали ще опазя в петък капитана на „Левски“? Ако аз ще го пазя, ще дам всичко от себе си да го направя.С треньора Дарин Великов говорихме за това, че защитата е 10 процента умение, а останалото е до личната нагласа. Работим в посока да бъдем по-колективни, да си помагаме и да играем като отбор”, каза капитанът на Черно море Станислав Цонков.

  Черно море Тича приема Левски в петък в 18,30 в зала “Христо Борисов”. Отново ще има игра за феновете, като паричната награда за този, който вкара от центъра, набъбна на 800 лева. Ще има и предметни награди. Тези, които не успеят да вкарат ще получат таблет, предоставен от Виваком.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg