• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Борисов: Предложих на Нинова да бъде председател на НС, тя отказа
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Хората искаха промяна, аргументира се социалистката


  Лидерът на ГЕРБ покани на разговори свързани с предстоящото европредседателството на България всички парламентарно представени политически сили
  Говорили сме за европредседателството, сигурността. Искаме да организираме и работата в парламента. Благодарих й, че отговори на поканата, да участва в преговори. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след срещата си с лидера на левицата Корнелия Нинова.

  Предложих на г-жа Нинова да поеме председателското място в парламента, но тя отказа. Борисов обаче категорично отказа да отговаря на журналистически върпоси и напусна сградата на Парламента.

  1 милион бългаpи, които ни подкрепиха, поискаха промяна. С този аргумент лидерът на БСП обясни защо е отказала да бъде председател на Народното събрание. Социалистите ще подкрепят управляващите по 2 теми, стана ясно още след срещата – за председателството ни на ЕС и за сигурността. Иначе БСП като опозиция била готова с 10 законопроекта.

  Лидерът на ГЕРБ и лидерът на БСП седнаха на една маса, след като експремиерът покани на разговори свързани с предстоящото европредседателството на България всички парламентарно представени политически сили. Първи са социалистите.

  В разговорът между ГЕРБ и БСП участие взеха лидерът на БСП Корнелия Нинова пристигнала в сградата на парламента, придружена от Валери Жаблянов, Крум Зарков и Георги Гергов и от страна на ГЕРБ – лидерът на партията Бойко Борисов, зам.-председателят Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Делян Добрев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg