• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Прешъс Уилсън на фестивал на цацата в Кранево
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  P.W_poster

  Прешъс Уислън заедно група “Иръпшън” пристигат за фестивала на цацата в Кранево. “One way ticket” и много други техни хитове ще озвучат Кранево на 10 юни 2017 в специалната Disco & Retro вечер, която организаторите са подготвили. Неповторимата Прешъс и групата й пристигат директно от Лондон и са подготвили едночасово шоу за всички посетители на фестивала.

  Групата Eruption е създадена през 1974 г. от Прешъс Уилсън и още четирима музиканти. Техните големи хитове, сред които I Can’t Stand The Rain, Leave A Light, Runaway, превземат световни класации и продължават да се пеят и до днес. След много трансформации и солови кариери, днес Прешъс Уилсън е единствения член от оригиналния състав на Eruption, но определено – най-важният.

  Началото на музикалната вечер в Кранево ще сложат не по-малко обичаните Трамвай № 5, които ще подгреят публиката с хитовете си – „Усмивката”, „Тя”, „Един летен ден” и много други.

  На 09, 10 и 11 юни 2017 Фестивалът на Цацата ще предложи на посетителите музикални събития, автомобилен ретро парад, състезания и демонстрации, работилници, игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления и много други изненади.

  В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична – петъчната вечер (09 юни 2017) ще бъде посветена на рокендрола и хумора, съботната вечер – на Disco & Retro стилистиката, а последния фестивален ден – на автентичния български фолклор.

  Кметът на Кранево обещава да сготви отново неповторимата кметска рибена чорба за посетителите на фестивала. Фестивалът на цацата е подкрепен от Община Балчик, кмета на Балчик Николай Ангелов и кмета на с.Кранево Румен Николов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg