• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Черно море Тича се хвърля срещу Академик Бултекс
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Черно море Тича Левски (18)

  В клуба няма да правят трагедии при евентуален неуспех срещу пловдивския тим

  “Оценка, която поставяме на отбора за представянето до момента, е добра. Вярвам, че момчетата ще влязат в плейофната серия с много високо самочувствие, настроение, желание и мотивация. Не просто да се представят добре, но да преодолеем отбора на „Академик Бултекс”. Ако човек не вярва, че може да играе добре, да спечели, да преодолее съперника, няма смисъл да играе. Това го усещам в момчетата и вярвам, че ще се представят по възможно най-добрия начин”. Това коментира преди предстоящата четвъртфинална плейофна серия между отборите на “Академик Бултекс” и “Черно море Тича” изпълнителният директор на варненския клуб Борис Стоянов.

  “В тази серия, независимо че играят вторият срещу седмия в класирането от редовния сезон, ние излизаме за да победим и продължим напред. С никой друг отбор през тази година срещите ни не са били толкова драматични. И домакинствата, и гостуванията винаги се решаваха в последната секунда. За наше съжаление и трите мача завършиха с негативен за нас резултат. Мисля, че това няма да попречи на отбора психологически, а напротив – ще зареди момчетата да покажат, че е крайно време и ние да спечелим, и то повече от веднъж срещу този съперник. Вярвам, че ние можем да покажем срещу този съперник, че сме по-добрият отбор”, каза още Стоянов.

  “Трагедии при евентуален неуспех срещу пловдивския тим няма да се правят в никакъв случай. Ние сме казали много отдавна, че идеята през тази година бе първо да го има варненския баскетбол на мъжко ниво, и второ тези момчета, които са израснали във варненската школа, да продължат да играят тук. В някаква част успяхме да запазим по-голямата част от тези момчета и им беше даден пълен шанс за изява. На моменти се справяха много добре, на моменти не толкова, но случилото се през този сезон, според мен е добра основа всички момчета от варненската школа да се върнат и да им бъде даден шанс да играят тук”, обобщи изпълнителният директор на клуба.

  Първата среща от четвъртфиналния плейоф между “Академик Бултекс” и “Черно море Тича” е в четвъртък /27 април/ от 18:30 часа в Пловдив.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg