Звездното влияние върху взаимоотношенията за петък, 28 април

Хороскоп

27-04-2017, 18:51

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

Венера преминава в знак Овен, където ще бъде до 6 юни. Чувствата стават по интензивни. Нараства инициативността и смелите действия. Любовта става импулсивна и напориста. Ревността лесно ще бъде провокирана.
Луната е в съвпад с Марс. (11:17-13:17) Силно емоционално обвързване, което може да ви доведе до желанието да властвате над другия във връзката, да спорите разгорещено, а сте припрени и прекалено взискателни един към друг. Ще имате усещането, че сте от два различни свята. При влиянието на този аспект е по-добре да избягвате да сте заедно. Повишава се обидчивостта, трудно се управляват емоциите. Не се препоръчва любовна среща или ново запознанство.
Меркурий в съвпад с Уран в 17:51ч. Стимулира интелектуалните връзки. Стимулира още умовете и комуникацията. Може да се зароди вълнение и възбуда, но повече на интелектуално равнище. Двамата с партньора си ще се предизвиквате един друг, но внимавайте да не стане от играчка плачка. Меркурий и Уран в първи слънчев дом са характерни със силен стремеж към свобода в изразяването и действията. Препоръчва се да се занимавате с партньора си като решавате кръстословици, играете табла или шах, карти. По-добре с това да си запълнете времето, отколкото да се подадете на изнервящата нотка от аспекта.