• Варна
  7°
  тъмни облаци
  Влажност: 65%
  Вятър: 3m/s ENE
  Търсите домашна помощница? Вече е лесно!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  ironing

  След София, Пловдив и Варшава “Domestina” започва да се грижи за домове и офиси и във Варна

  От 2-ри май компанията за наемане на професионални домашни помощници “Domestina” официално ще предлага своите услуги и във Варна. Жителите на морската ни столица ще имат пълен достъп до услугите на домашните помощници чрез уеб базираната платформа, благодарение на която поръчката на помощ за домакинствата става за по-малко от минута.

  “Стратегията ни за навлизане на пазара минава през предварителни продажби, които вече са налични на сайта varna.domestina.bg. Първите 100 поръчки са с 50% намаление, като реверанс към тези, които първи се доверят на компанията”, разказа Владислав Симов, управляващ директор на “Domestina”. Платформата на сайта е създадена така, че в няколко лесни стъпки всеки да може да избере удобен за него ден и време за почистване.

  “Domestina” е създадена преди три години. За това време компанията успя да наложи своето име в София и Пловдив. До този момент тя е осъществила над 38 000 почиствания в над 5000 домове на свои клиенти. Според рейтинг системата на платформата, средният процент на удовлетвореност на клиентите е 98,5.

  Компанията е известна с изключителното си отношение към клиентa. Цялата платформа е създадена така, че да улесни потребителя в процеса на поръчката, а и след това. Най-откроимите ползи за клиентите са: формата за обратна връзка след всяка визита, чрез която се формира и рейтингът на домашните помощници; възможността за лесна промяна или отмяна на посещение, когато това е нужно; смяната на изпълнителя с нов, без сърцераздирателен разговор, а само с кликване на един бутон. Всичко това носи на компанията и признание на един от най-авторитетните форуми за онлайн бизнес – Forbes E-volution Awards, където “Domestina”” е удостоена с награди в категории “Най-добра клиентска политика” и “Най-добър електронен пазар” през 2016 година. Освен това “Domestina” e и с награда за 2016 и номинация за 2015 на най-престижните награди за бизнес в България – Forbes Business Awards.

  Компанията е силно фокусирана и върху качеството на изпълнение на услугите, като освен стандартното почистване, домашните помощници могат да бъдaт полезни и в организирането на реда в дома. Всяка една от тях преминава през специално обучение за извършването на тези дейности. Цената на посещението е фиксирана и може да бъде заплатена лесно он-лайн или чрез банков превод. Посещението може да бъде в рамките на 4 или 8 часа, еднократно или под формата на абонамент, според нуждите на всеки клиент. Всеки клиент се посещава от една и съща помощница в рамките на целия абонамент, като така с всяко изминало посещение услугата покачва стойността си за клиента. Важна част от политиката на компанията е да се грижи за това домашните им помощници да бъдат отлично възнаградени за своя труд, осигурени според българското законодателство, както и да работят по 8 часа на ден 5 дни седмично.

  Новаторският подход на “Domestina” към един иначе травиален проблем в ежедневието на хората привлече вниманието на едни от най-добрите рискови инвеститори в Централна и Източна Европа. В компанията първи повярва професионалният фонд за рисково инвестиране LAUNCHub, а в последствие и бизнес ангели в лицето на Светозар Георгиев и Васил Терзиев (двама от основателите на Telerik) и Вероника Пунчева – Старши Вице-президент на Metro Group, като общата стойност на инвестициите в компанията е на стойностоколо 1 милион евро. От началото на 2016 година “Domestina” оперира успешно и на полския пазар, като управлението на бизнеса във Варшава бе поето от бившия Директор на Google Анета Михалкович.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg