Ученик с избито млечно зъбче след спортсменски сблъсък

Крими

05-05-2017, 13:11

Снимка:

pixabay

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж е в болница след побой

От училището вече са изпратили подробен доклад до инспектората

Първокласник е с избито млечно зъбче след инцидент в час по физическо възпитание в Средно училище "Епископ Константин Преславски". Това съобщи пред Дарик – Бургас директорът на Регионалния инспекторат по образованието инж. Виолета Илиева. Тя отхвърли категорично твърденията в бургаски медии, че детето е било зверски пребито.
„Всичко това е много преувеличено. Някой търси сензация. Ситуацията е следната – в час по "физическо" вчера, между две момченца е възникнал спортсменски сблъсък, неумишлен. В следствие на това, на едно от децата пада млечно зъбче. Детето е прегледано от медицинско лице, наблюдавано е до края на деня. В същото време родителите и на двете деца са уведомени за случката. Те са дошли веднага в училището, разговаряли са и всичко и било изяснено. Между двете деца няма конфликт“, обясни Илиев
Детето, чието зъбче е паднало, е било прието в УМБАЛ – Бургас късно снощи с болки в корема. Прегледано и освободено е за домашно лечение. От думите на Илиева стана ясно, че посещението на детето в лечебницата няма общо с инцидента в часа по физическо възпитание. От училището вече са изпратили подробен доклад до инспектората, в който случката е описана подробно.