Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Второкласниците от ОУ “Найден Геров” шампиони в “Бързи и сръчни”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

_DSC0472

Ученик в ОУ „Панайот Волов“ спечели голямата награда – чисто нов велосипед (снимки)

Учениците от ОУ “Найден Геров” станаха комплексен шампиони в спортния празник “Бързи и Сръчни” за втори клас през учебната 2016/2017 година. Надпреварата се проведе в спортната зла на Първа ЕГ, а в нея се включиха 70 деца от 6 училища. Трасето включваше спринт, слалом между конуси, провиране, прескок, шут с топка във врата и обратно. Отборите се състояха от 5 момчета и 5 момичета. Състезанието беше изпълнено с много положителни емоции. На второ място се класира ОУ “Васил Априлов”, а на трето място СУ “Димчо Дебелянов”.

_DSC0493Всяко училище получи грамота за участие, а класиралите се в челните четири места – купи, медали, ключодържатели с логото на “Варна 2017”, както и много спортни награди и ваучери осигурени от партньорите от „Декатлон“ Варна.

_DSC0490Голямата награда беше чисто нов велосипед осигурена от Общината и беше спечелен от Стефан ученик в ОУ „Панайот Волов“, след провеждане на томбола. Наградите връчиха г-н Кристиан Димитров Директор на дирекция „Спорт“, г-н Данчо Илиев от дирекцията и г-н Иван Иванов експерт по ФВС към РУО – Варна.

_DSC0468Победители в последния трети кръг са малките възпитаници на VII CУ “Найден Геров”. Второ място и сребърни медали за спечелиха ОУ „Васил Априлов”, а бронза се окичиха учениците от ЧОУ „Малкия принц”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *