• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Поредният голям шампион се присъедини към спортен клуб ТИМ
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  СК ТИМ

  Двукратният европейски и световен първенец по тай бокс и двукратен европейски по кикбокс – Кристиян Георгиев застава рамо до рамо с Краси Димов и Владимир Вълев-Питбула

  Още един голям шампион, доказал се неведнъж на международния ринг, се присъедини към екипа на варненския спортен клуб по бойни изкуства “ТИМ”.

  Двукратният европейски и световен първенец по тай бокс и двукратен европейски по кикбокс – Кристиян Георгиев ще застане рамо до рамо с Краси Димов, извоювал множество титли – интерконтинентална по бокс, балканска и европейска по кикбокс, вицесветовна по тайбокс, и Владимир Вълев-Питбула, който през изминалата година достигна най-високия връх – световната титла за професионалисти на WAKO PRO.

  Крис беше посрещнат с овации от всички в клуба, а той от своя страна обеща да даде в треньорството това, което дава и на ринга – всеотдайност и отговорност. Така оформилото се трио в лицето на Краси Димов, Крис и Питбула дава сериозна заявка за изграждането на твърди бойци, които ще се доказват на националните и международни рингове.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg