• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Най-новите технологии – в помощ на успешния бизнес
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Кои и как – във варненското издание на Technology4Business

  Technology4Business e събитие представящо най-новите технологии и тяхното приложение в различните сфери на бизнеса. Варненското му издание започва в 9.30 часа на 18.05.2017 г. в ресторант “Marche”.

  T4B-02

  Technology4Business събира на едно място хората интересуващи се от тенденциите в бизнеса. Успешните фирми се нуждаят от лесен начин за управление на данните си, за да не губят излишно време, което могат да използват за успешното си развитие. По време на събитието ще бъдат представени ползите за една компания от внедряването на нова ERP система, начините по които най-лесно и ефективно да бъдат управлявани документи, облачни бизнес решения, както и други успешни практики в областта.

  Добре дошли са ИТ мениджъри, управители, финансови директори, търговски директори, маркетинг директори и ръководители на отдели. Очакваме да се включат и всички мотивирани хора, които се интересуват от бизнес решенията, необходими за една компания.

  Събитието се осъществява с подкрепата на световния лидер за облачни услуги Oracle, Konika Minolta предлагаща автоматизация на всички офис задачи и Sis Technology, лидер сред производителите на ритейл и бизнес софтуер в България. Съвместно ще осъществим новото издание на Technology4Busines, на което очакваме много добри резултати. Бизнесът се нуждае от най-добрите предложения, ако иска да се развива в правилната посока.

  Участието в конференцията не изисква заплащане. Необходимо е да се регистрирате в on-line платформата, която се намира в интернет страницата на събитието или да се свържете с организаторите на e-mail: betina@innovationcenter.tech или телефон: +359 896 88 09 37.

  Събитието се организира от Innovation Center, създател на международния форум Global Tech Summit. Част от него е събитието Technology4Business, както и останалите ни проекти Business Booster, Java2Days, CodeMonsters, Tech4Kids.

  Нколко часа по-късно – в 15.30 ч., започва и Business Booster, който събира на едно място предприемачи и хора, които желаят да стартират бизнес с най-добрите и най-опитните специалисти в бранша.

  Как да започнем нов бизнес?

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg