Приближени и служители на Очите и Кравата под конвой в полицията в Слънчев бряг

Крими

12-05-2017, 16:18

Снимка:

burgasutre.bg, архив

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте окончателното решение на спецсъда за един от стрелялите по Митьо Очите

Преди старта на сезона органите на реда показва на кримиконтингента, че е под постоянно наблюдение

Десетки приближени на Димитър Желязков – Митьо Очите и Божидар Кузманов-Кравата са били привикани вчера в РУП-Слънчев бряг.
Проверявани са собственици на таксиметрови компании, както и персоналът и управители на заведения, свързани с участниците в екшъна преди година във “4you”, след който несебърският бос оцеля по чудо, а гардът му Александър Алексиев, по прякор Сашо Японеца, бе убит.
Мерките са съвсем стандартни и са свързани с наближаването на летния сезон, съобщава Флагман.бг Проверявани са трудови договори на служители, няма арестувани.
Според наши източници по този начин органите на реда показват на кримиконтингента, че е под постоянно наблюдение.
Още миналото лято в полицейския участък бяха разпитани голямата дъщеря на Очите – Станислава, и приятелят й Велислав Попов във връзка с таксиметровия им бизнес. През юли паркингът на полицията в Слънчев бряг буквално пожълтя от коли на таксиметровата компания "Такси 1". Един по един бяха разпитани и шофьорите на автомобилите.
Сега в РУП-а се оказали и голяма част от служителите на “4 you” и дискотека „Оксижен”, които се свързват с Божо Кравата, макар по документи Кузманов да няма нищо общо с въпросните заведения.