Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Учениците на „Васил Априлов“ е комплексен победител в „Бързи и сръчни“
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

resized__DSC0686

Надпреварата бе за първи клас

В Многофункционална спортна зала на Първа езикова гимназия се проведе спортният празник „Бързи и сръчни“ за I клас, организиран от Дирекция „Спорт“ на община Варна, с подкрепата на РУО – Варна.

В заключителната надпревара се включиха 6 варненски училища, с над 60 участника. Състезанието премина с много положителни емоции и вълнения. В третото състезание първи станаха учениците на OУ „Ангел Кънчев“. Като във всяка надпревара и тук имаше победители, които получиха купи и медали, ключодържатели, а за всички участници бяха предвидени подаръци и грамоти.

resized__DSC0680Ето как се подреди класирането в третия кръг:
I-во място OУ „Ангел Кънчев“
II-ро място – ОУ „Васил Априлов“
III-то място – СУ „Димчо Дебелянов“

resized_20170511_150653Беше изтеглена томбола с много предметни награди осигурени от „Декатлон“ Варна, а от спортната дирекция осигуриха чисто нов велосипед, които беше спечелен от Любов на 7 години от СУ „Димчо Дебелянов“. Наградите връчи г-н Данчо Илиев от Дирекция „Спорт“ и Иванка Тихова – главен съдия на състезанието.

resized__DSC0650На база трите проведени състезания „Бързи и сръчни“ за първи клас през учебната 2016/2017 г. шампион в комплексното класиране са учениците от ОУ „Васил Априлов“, втори са ОУ „Ангел Кънчев“, а с бронза останаха СУ „Димчо Дебелянов“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *