• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Ягис Авджъ с Пежо 208 R5 най-бърз в първата отсечка
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Рали България 2017 (9)

  Най-напред от състезаващите се под флага на България пилоти е Игнат Исаев с навигатор Милен Илиев (Citroen DS3 R3)

  Ягис Авджъ с Пежо 208 R5 бе най-бърз в първата отсечка на тазгодишното рали „България”. Турският пилот заедно със своя навигатор Бахадир Гюсенмез преодоля дългия 26.32 км етап Дюлино за 14:11.5 мин.

  На 9.9 сек след него остана Пламен Стайков с навигатор Давид Кварацхелиа с Мицубиши Лансър Ево 9. През тази година Стайков, който е шампион на България за 2016 г., се състезава с грузински лиценз. С трето време в етапа е Бурак Чукурова с навигатор Ведат Бостанджъ с Skoda Fabia R5. Те изостават на 44.9 сек от Авджъ.

  Най-напред от състезаващите се под флага на България пилоти е Игнат Исаев с навигатор Милен Илиев (Citroen DS3 R3), който постигна време 15:07.0 мин. След него на 21,2 сек е Тихомир Стрaтиев с навигатор Добрин Борисов с
  Пежо 208 R2.

  От едномарковия шампионат на Hyundai Racing Trophy най-бърз бе Мартин Коев, който изпревари с 15 сек Симеон Симеонов. Коев е 21-и в общото класиране. В отсечката не стартираха Емил Денев/Пламен Панталеев с Фолксваген Поло, а в хода на етапа заради технически проблеми не завършиха 4-ма пилоти – Осман Угур, Драгомир Друмчев, Красимир Кръстев и Димитър Кондев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg