Емели Санде се оттегля от музикалния шоубизнес? (видео)

Булевард

21-05-2017, 17:14

Снимка:

youtube.com/ кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - неделя, 21 май 2017

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2017

Реакцията на някои хора след огромния и успех, я накарала да почувства, че трябва да смени професията си

Емели Санде обмисля да напусне музикалната индустрия, пише „Контактмюзик“. Изпълнителката признава че макар песента ѝ "Read All About It" и дебютният ѝ студиен албум „Our Version of Events“ да пожънаха огромен успех, реакцията на някои хора я накарала да почувства, че трябва да смени професията си.

Тя каза: "Боли ме и не знам какво да правя. Трябва ли да спра? Трябва ли да продължа? Трябва ли просто да си отида? Премислям го отново и отново“.

"Знам, че никога няма да се откъсна от музиката, но чувствам, че ако хората не искат да ме видят да пея, мога да правя други неща. Много е трудно да се постигне правилното равновесие и никога не съм искала да налагам нищо на никого. Но бях и много горд от това, което представях, тъй като когато бях дете, не видях много жени, които приличаха на мен по телевизията“, разказва Емели.

Засега 30-годишната изпълнителка не е решила да се откаже от музикалната си кариера напълно, но временно ще се оттегли в родния си град Алфорд в Абърдийн, Шотландия, при семейството си.

„Имаш много хора зад теб и много мнения, но забравяш, че единственото мнение, което те доведе тук, беше твоето. Всеки има най-добри намерения - в моя екип нямам никой, който да не иска най-доброто за мен“, казва още певицата.