• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варненският InnoMotion Racing с отлично начало на сезон 2017
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  InnoMotion Racing

  Шампионите на България за млади пилоти завършиха на шесто място в генералното класиране на 48-то рали „България“

  Екипажът на InnoMotion Racing Станислав Владимиров и Чавдар Събев започна по отличен начин сезон 2017.

  Шампионите на България за млади пилоти завършиха на шесто място в генералното класиране на 48-то рали „България“ – първи кръг от националния рали шампионат. Освен престижното място в общото подреждане, Владимиров и Събев завършиха на четвърто място при автомобилите с един двигателен мост и на второ в клас RC3. В класирането за националния рали шампионат двамата заемат четвърта позиция.

  „Доволни сме от постигнатото в състезанието. Започнахме трудно заради неуточнените настройки на новото ни окачване в първия етап, но след това постепенно напипахме верния ритъм и започнахме да даваме много добри резултати. Искам да благодаря на всички наши партньори, които направиха възможно участието ни и подобрението на нашия автомобил“ – заяви след финала на 48-то рали „България“ Станислав Владимиров.

  Състезанието завърши по изключително драматичен начин – Владимиров/Събев и екипажа на Мегапорт Мирослав Ангелов/Недялко Сивов постигнаха абсолютно идентични времена след изминаването на всички скоростни отсечки. Заради по-доброто време в последния етап „Аладжа манастир“ петото място в генералното класиране беше присъдено на Ангелов и Сивов.

  Следващия кръг от шампионата на България е турското рали „Чанаккале“, което ще се проведе в началото на месец юли.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg