Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Започва Фестивалът на Цацата
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Фестивал на цацата

Много забавления, музика, игри и цаца на корем в Кранево

Остават само няколко дни до второто издание на Фестивала на Цацата, който се провежда в Кранево. Датите са 9, 10 и 11 юни 2017. Организаторите са се постарали да осигурят атрактивна програма, която започва още в петък, 9 юни 2017 с много смях, поднесен от всенародния любимец Краси Радков, рокендрол – с фуриите „Обратен ефект” и лятно кино.

Съботния ден ще започне с много игри и легендарната рибена чорба, която кметът на Кранево Румен Николов ще сготви и тази година за гостите на фестивала.

След като проверим кой може да изяде най-много цаца и да изпие най-много бира, на сцената ще се качат Трамвай №5, които ще подготвят лятното настроение за кулминацията на вечерта. А това е Precious Wilson и бандата й Eruption, които пристигат с „One way ticket” в Кранево.

Организаторите на фестивала дават шанс на тези от вас, които искат да се срещнат лично с Прешъс Уилсън, да участват в играта ни Meet&Greet във фейсбук страницата на събитието.

Festival na Cacata 2017

Програмата продължава и в третия фестивален ден, неделя, когато ретро автомобили от цялата страна ще пристигнат за Автомобилен ретро парад. Предстоят още много игри, а надбягване с табла и още няколко трудни дисциплини ще откроят най-добрия сервитьор на Кранево за този сезон!

В неделя председателя на Общинския съвет в Балчик – Илиян Станоев, ще приеме кулинарното предизвикателство от кмета и ще почерпи гостите на фестивала със сготвена от него екзотична паеля на морска тематика.

Kmetut na Kranevo Rumen Nikovo

Фестивалът ще приключи с най-дългото хоро, поведено от Илия Луков, който ще превърне последния ден на Фестивала на Цацата във фолклорен празник!

В програмата ще вземат участие и децата от международните детски лагери в Кранево (Украйна, Грузия, Молдова и Азербайджан).

Obraten efekt

И това са само малка част от забавленията, които ви очакват на най-свежия морски фестивал по Черноморието – Фестивалът на Цацата!

Разгледайте програмата ТУК, ТУК и ТУК

Датите са 09, 10 и 11 юни 2017! И тази година хотелите в курорта ще предложат атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала, така че нека дадем старт на лятото още в началото на юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *