• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  С воден салют посрещнаха първия полет на easyJet
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  easyJet (1)

  Българско семейство от заминаващите пътници получи двупосочен билет до дестинация по избор

  Летище Варна посрещна тържествено с воден салют първия полет на easyJet от Лондон. Авиокомпанията стартира на летище Варна за първи път през летния сезон с две нови линии до Лондон (Гетуик) и Берлин (Шьонефелд).

  easyJet (5)

  Летище Варна поздрави пристигащите пътници от Лондон с атрактивна музикална хореография на перона и подаръци. Заминаващите пътници имаха възможността да се почерпят с вкусни сладкиши и летни коктейли.

  По случай първия полет българско семейство от заминаващите пътници получи двупосочен билет до дестинация по избор, като комплимент от авиокомпанията.

  easyJet (10)

  На церемонията по откриването присъстваха Областния управител на Варна Стоян Пасев и Кмета на Община Варна Иван Портних, ръководството на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД и представители от авиокомпания еasyJet.

  easyJet (6)

  Главният изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД Улрих Хеппе сподели „Щастлив съм да отбележа началото на нашия летен сезон с пристигането на авиокомпания easyJet и двата нови маршрута, като официално открития днес между Варна и Лондон, и дестинация Берлин Шьонефелд, която ще стартира на 28 юни. Днес празнуваме едно важно събитие, не само за летище Варна, но и за целия град и искам да пожелая много успехи и много щастливи завръщания отново тук във Варна!“

  easyJet (11)

  Полетите от Варна до британската столица ще се изпълняват три пъти седмично през лятото във вторник, сряда и събота. На 28 юни Варна ще посрещне и втория нов маршрут на easyJet с директни полети до немската столица Берлин два пъти седмично в сряда и събота.

  easyJet (8)

  easyJet лети до повече от най-популярните европейски маршрути. Авиокомпанията лети с над 250 самолета до повече от 800 маршрута между над 130 летища в 31 държави.

  easyJet (7)

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg