Дворецът в Балчик откри летния сезон

Добрич Лайф

14-06-2017, 11:39

Снимка:

Двореца - Балчик

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Съвременни художници на Балчик" отново творят в Двореца

Представят "Балкански вернисаж" в Двореца

Специален гост бе Кристина Димитрова

С неповторима шоу-програма Двореца-Балчик отбеляза началото на летния сезон.  В понеделник вечерта, 12 юни, класа, стил и добро настроение завладяха Нимфеума. Специален гост бе една от най-емблематичните звезди на поп-музиката в България  - Кристина Димитрова. Тя изпълни някой от незабравимите си хитове  като "Не , не ми се прибира", която многобройната публика запя още с първия тон на музиката. Очарователната певица поздрави всички гости на мероприятието с  най-новата си песен "Сладолед". Дълго време след своето участие музикалната звезда раздава автографи и се снима с феновете. Кристина Димитрова изказа сърдечни благодарности към  ДКИ КЦ "Двореца" за възможността да се наслади на кралските покои.

Ивайло Колев, който влезе в ролята на водещ, зарадва присъстващите с песента донесла му голямата награда в конкурса "Бургас и морето" - "Без теб".

Нестихващи аплодисменти съпроводиха елегантната колекция на младия дизайнер Андрей Николов, който работи в модна къща "Яша" , доказала се като еталон за качество и стил в българската мода. Публиката имаше удоволствието да се наслади и на елегантна колекция рокли "Маркос" на "Мери Фешън", както и на бижутата на "Мери блу".

В продължение на два часа топ модели и манекени дефилираха на открита сцена "Нимфеум".

Градусът на настроението се покачи, когато красивите момичета и момчета танцуваха и пяха заедно с изпълнителите. Публиката също се присъедини към шоуто.

Директорът на ДКИ КЦ "Двореца" г-жа Жени Михайлова, още в самото начало на вечерта, приветства всички уважили събитието и им пожела слънчево лято. Джаз концерт на Крейг Бейли, мюзикълите "Котки" на Андрю Лойд Уебър и "Тримата мускетари" с участието на Ованес Торосян, балетна гала  с фрагменти от "Ромео и Жулиета",  "Лебедово езеро", "Кармен" , "Отело", "Дон Кихот" са само част от  мероприятия, на които  жителите и гостите на Балчик и посетителите на архитектурно-парковия комплекс ще имат възможност да се насладят.