Попфолк певицата Бриана ще е сред пътниците на първия секс круиз в света

Oсемдневната обиколка ще стартира от Италия на 26 септември и ще премине през Хърватия и Словения

Попфолк певицата Бриана се отправя на адриатическото морско пътешествие за възрастни, наречено "Desire Venice Cruise”. Колоритното пътуване ще се състои на борда на лайнера „Азамара куест” през есента и обещава много емоции, като мотото е: "Желания круиз... Чувственият начин да избягате".

Мексиканската компания Original Group предлага на клиентите си осемдневна обиколка, която ще стартира от Италия на 26 септември и ще премине през Хърватия и Словения. Бриана, която обожава да пътува, случайно попаднала на офертата и решила да си направи подарък, заплащайки солидна сума, за да се сдобие с билет и място на лайнера. Програмата на "Дизайър" включва развлечения за възрастни, еротични вечеринки, специални стаи за любовна игра. Любопитното е, че в обособени зони на дългия 180 метра морски съд ще може да се ходи без дрехи, a още отсега е ясно, че нашата силиконова красавица със сигурност ще се превърне в център на внимание.

На този етап няма информация дали друг българин, освен Бриана, ще се качи на секс круиза. Знае се обаче, че на борда ще има мъже и жени от цял свят.

Междувременно красивата изпълнителка се готви да зарадва почитателите си с нов проект. Бриана  ще направи премиера на най-новия си сингъл съвсем скоро. Песента носи заглавие „Тузар“ и е дело на композитора Оцко