Народният представител Владислав Николов проведе изнесен приемен ден в село Горна Митрополия

Депутатът се срещна с местните и с кмета на Горна Митрополия Атанаска Василева

Съдействие за отпускане на една бройка от ВиК за поддръжка на мрежата в с. Горна Митрополия бе поискано днес от народния представител от ГЕРБ Владислав Николов по време на изнесената му приемна.

Николов се срещна с местните и с кмета на Горна Митрополия Атанаска Василева, за да чуе кои са най-наболелите проблеми на населеното място и неговите жители. И в Горна Митрополия безработицата е най-тежкото изпитание, с което се сблъскват хората. Надяват се на програми от правителството, защото сами трудно се справят.

При разговора си с кмета на Горна Митрополия Атанаска Василева народният представител от ГЕРБ Владислав Николов научи и за друг проблем, свързан с поддръжката на ВиК мрежата. До преди година и имало отпусканата щатна бройка от ВиК и това е обезпечавало навременната реакция в случай на спешна аварийна ситуация. По думите на кмета на селото към настоящия момент възстановяването на този щат ще донесе сигурност и комфорт за жителите на Горна Митрополия. Народния представител Владислав Николов се ангажира да информира управителя на ВиК Плевен за този проблем, за да бъде намерено адекватно решение.