Областният управител проведе среща с двама народни представители

Мисия Добрич

24-07-2017, 18:05

Снимка:

Областна управа Добрич

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Областна управа в подкрепа за лечение на Диди

Красимир Кирилов е новият областен управител на Добрич

На вниманието на депутатите бяха поставени нерешени проблеми

Днес,  Областният управител на Добрич Красимир Кирилов проведе работна среща под наслов „Партньорството между властите – в полза на хората от област Добрич“ с народни представители от 8-ми Добрички многомандатен избирателен район, съобщават от пресцентъра на Областна управа.

Красимир Кирилов лично се запозна с кметовете на осемте добруджански общини и проведе работни срещи с всеки един от тях. Представителите на местната власт информираха Областния управител за трудностите при прилагането на държавната и местни политики, на базата на което бе изготвен доклад с най-сериозните проблеми за решаване на територията на област Добрич.

Този доклад Красимир Кирилов представи пред отзовалите се на покана народни представители. Сред дискутираните акценти са нуждата от подобряване на пътната инфраструктура, решаване на проблемите с ВиК-инфраструктурата и подобряване на услугата. Обсъдено бе състоянието на граничните контролно-пропускателни пунктове и нуждата от осигуряване на повече полицейско присъствие в малките населени места. Сред обсъжданите теми бе и недостигът на медицински кадри.

Областният управител апелира за съдействие от страна на народните представители и изрази увереност, че съвместно ще се положат усилия за привличане на инвеститори и повишаване качеството на живот на територията на област Добрич.