• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варна домакин на международен турнир по тенис на маса за ветерани
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  тенис на маса

  Надпреварата ще се проведе в първия уикенд на август в Двореца на културата и спорта

  За 18 пореден път Варна е домакин на международния турнир по тенис на маса за ветерани. В станалият традиционен турнир ще вземат участие отбори от България, Турция, Румъния, Украйна, Русия, Гърция, както и отделни представители от Англия и Германия. Турнирът се организира от клуб по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи“, с подкрепата на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии.

  Очаква се в турнирът да вземат участие около 140 спортисти, между които голям брой бивши национални състезатели на своите страни.
  В продължение на два дни варненските любители на тениса на маса ще станат свидетели на крайно интересни мачове, изпълнени със завидно майсторство, задоволяващи със своята динамика, оспорваност и красота.

  Турнирът започва на 04.08. от 10.00 часа в зала Младост на ДКС, а официалното откриване ще се състои от 15.00 часа. През първия ден ще се състоят индивидуалните мачове между мъже и жени в различните възрастови групи. На 05.08. са елиминациите и финалите на двойки. Закриването на турнира и награждаване на победителите ще бъде на 05.08. от 18.00 часа.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg