Владислав Николов пожела успех на участниците в турнира по стрийт фитнес в Плевен

Събитието уважи и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов

"Да има повече такива инициативи, които ангажират вниманието и насърчават стремежа на младите хора към самоусъвършенстване. По-добре да има спортни площадки, състезания и такива младежи като вас, които упорито тренират и смело показват какво могат, отколкото тийнейджъри, които посягат към дрогата и пиенето. Аз съм винаги насреща за да помагам”. С тези думи народният представител Владислав Николов откри финалния турнир по стрийт фитнес в Плевен. Събитието уважи и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов.

Той се провежда за втора година под егидата на плевенския депутат Владислав Николов и е част от спортната кампания "Ваканция без грижи". Организатор на събитието е Националното сдружение на сираците в България в партньорство с министерството на младежта и спорта.

Записалите се за участие се състезават в три категории - момчета до 17 години, момчета над 17 години и момичета над 14 години.

Такива спортни прояви се състояха през юли в Мездра, Пловдив, Варна и Стара Загора. Победителите във всяка от тях ще участват на големия финал през септември в София. Двамата най-добри стрийт фитнес състезатели ще получат награди едноседмична лятна олинклузив почивка в Албена.