Дневен хороскоп - събота, 19 август 2017

 

Овен

Днес във вашето тяло ще пребивава юношески дух. Въображението ви ще работи в пълна мощност. Възможно е да трябва да предприемете редица стъпки за осъществяване на вашите страстни мечтания.

     
 

Телец

Не бъдете толкова убедени в правилността на това, което правите сега и да декларирате уникалността на своите идеи. Много е важно да не започнете да реализирате собствените си погрешни решения и убеждения.

     
 

Близнаци

Нещата ще започнат да се изменят към по-добро. Ще се наложи да изпълните няколко условия. Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергетиката на деня благоприятства подобни мероприятия.

     
 

Рак

Подсъзнателни импулси ви заставят да избирате романтичния образ на действията си. Не сте твърде уверени в какво направление да поемете. Спомени и мисли напират да излязат от вътрешният ви свят на повърхността.

     
 

Лъв

Засилване на вашата аура, нарастване на защитните сили на организма, а личното ви обаяние ще е несравнимо. Освен, че правите силно впечатление, трудно ще устояват на вашия чар лицата от противоположния пол.

     
 

Дева

Днес ви очаква един спорен трудов ден. Гледате с повече оптимизъм и надежда напред. Сега е най-удачният ден за обсъждане планове за бъдещето. С човека, когото обичате можете да постигнете пълна идилия. 

     
 

Везни

Има изгледи денят да бъде добър, но с малката уговорка да не се поддавате на хорски провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви коства много. Ще ви споходят добри идеи.

     
 

Скорпион

Във вашия вътрешен свят се пораждат емоции. Предпочитате уединението си като достойна алтернатива. Баланса между логиката и интуицията ще ви помогне да усетите и изразите хармонията у вас.

     
 

Стрелец

Приятелски поглед може да възпламени вашето сексуално желание. Игрив разговор може да докосне струните на вашата душа. Колко му трябва на човек - една усмивка и едно топло обятие.

     
 

Козирог

Ще бъдете ограничени от пределите, които сами сте установили. Не злоупотребявайте с възможностите, които се откриват пред вас. За някои животът няма да се покаже от към най- добрата си страна, но въпреки това всичко ще се оправи.

     
 

Водолей

Тази ситуация, в която сега сте готови да заложите, в бъдеще може да се окаже не толкова удачна и печеливша, колкото предвиждате в момента. Днешното общуване с близките хора ще намали отчуждението натрупало се помежду ви.

     
 

Риби

Щастливи моменти очакват мнозина. Поемете отговорността върху себе си и направете избора, който ще се окаже благоприятен за вашата съдба. Помислете за своите достойнства, търсете конструктивни идеи и оптимистично гледайте на бъдещето.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Ден, в който се изостря интуицията и може да се стигне до съкровените знания. За постигането им се препоръчва да медитирате и да се вслушвате в своите вътрешни усещания. Друг източник могат да бъдат сънищата. Освободете себе си от решения на рутинните дела. За да премине денят ви добре, поддържайте в себе си състояние на лека радост. Не се обременявайте с грижи.
 
Не разрешавайте на ежедневните трудности да ви побеждават. След тежките времена идва хубавото. Имайте вяра. Началото на великите дела винаги започва с трудности.