Мария Гроздева и Йордан Йовчев участваха в „Закуска с шампиони 2017“

В шампионската закуска се включи и борецът Даниел Александров

„Като застана на първото място на почетната стълбичка като олимпийски шампион, а това ми се е случвало два пъти, на душата ми става леко, радостно, гордо и безкрайно щастливо да слушам националния химн на България и да гледам българския флаг най-високо – сподели двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева, която заедно с Йордан Йовчев, участваха в „Закуска с шампиони 2017“  в Албена. Топ спортистката ни сподели още, че за първи път е в Албена, но ще остави сърцето си на това спортно място, тъй като изключително много я впечатлило.  
Олимпийският вицешампион по гимнастика Йордан Йовчев й пожела да изпита това невероятно чувство поне още веднъж. Звездните спортисти „закусваха“ заедно с млади студенти спортисти, летовници и аниматори на рождения ден на ваканционно селище Албена. „Всички усилия си заслужават да стъпиш на върха, независимо какво ти струва и в каква област се състезаваш или работиш  - потвърди гимнастикът Йордан Йовчев. 
Двамата именити шампиони разказаха любопитни неща от своята състезателна кариера. Йордан Йовчев сподели, че не се сърди на гръцкия си съперник, че несправедливо отне олимпийското злато на българина с помощта на съдиите. „Аз съм по-облагодетелствана, че при стрелбата всичко се вижда и не съдиите ти решават медала“, казва Гроздева по време на закуската в Бийч бар "Ганвие" на плажа. 
Втора поред година ваканционно селище Албена организира „Закуска с шампиони“ за своите гости. Ди джей Теди Джорджо и шоументът Димитър Туджаров – Шкумбата вдигнаха градуса на настроението, като майсторът на вицовете у нас разказа на закуската и през какви перипетии е преминала неговата лична спортна кариера – от баскетболната до топка за голф. Играещия треньор на Локомотив Дряново - Маргарит Георгиев, показа своята завидна техника с топката и зарадва всички гости. 
В шампионската закуска се включи и борецът Даниел Александров, който пристигна в курорта директно от световното по борба в Париж. В скоро време се очакват нови издания на спортни прояви в Албена, включващи и плажна борба. 
Старши мениджър „Спорт“ на ваканционното селище Руслан Йорданов благодари на звездните шампиони да гостуват за закуска на роженния ден на Албена и продължават положеното начало с Евгения Раданова и Тервел Пулев от миналата година. 
Любителите на спорта си правиха снимки в заведението и на плажа в Албена с Йовчев и Гроздева. Гостите подкрепиха и националната кампания "Да изчистим България заедно", като на срещата със спортистите присъства и талисманът на кампанията на bTV – Зеленко. 
Второто издание на закуската с олимпийци във ваканционното ни селище бе част от програмата на Националните летни студентски игри Летен университет на НПСС.